top of page
IMG_3368.jpeg

Tarieven
Kennismakingsgesprek: Gratis

Reguliere behandeling psychosociale therapie: 95,00 Euro (vrijgesteld van btw)

Kennismakingsgesprek (30min)

Los van zijn of haar kennis zal de ene therapeut beter matchen met jouw verwachtingen en behoeften dan de andere therapeut. Om te ontdekken of mijn visie en stijl bij je passen is daarom dit kennismakingsgesprek in het leven geroepen, geheel vrijblijvend en zonder kleine lettertjes. Wanneer je na het gesprek overtuigd bent en direct van start wilt, reserveren we gelijk een plek voor je in de agenda. 

Reguliere behandeling psychosociale therapie (60min)

Het therapietraject wordt volledig op maat voor jou gemaakt en leidt je langs alle aspecten van de Acceptatie en Commitment Therapie (ACT) op een manier die bij jouw hulpvraag past. De ACT-methode is flexibel van aard en volgt in tegenstelling tot de klassieke sofa-therapie geen vaste procedure. We kunnen elke sessie daardoor vormgeven naar jouw actuele behoeften zonder dat het traject daarmee vertraging op hoeft te lopen. Een traject bestaat uit gemiddeld 6 tot 8 behandelingen, afhankelijk van de ernst en de aard van de klacht. Naast ACT maak ik ook geregeld gebruik van andere technieken zoals Voice Dialogue, Method Of Levels (MOL), psychodrama en dans. Klik hier voor meer informatie over ACT.

BINNENKORT BESCHIKBAAR- Online ACT programma

Mocht je geïnteresseerd zijn in Acceptatie en Commitment Therapie maar om wat voor reden dan ook liever zelf online aan de slag gaan, dan kan je gebruik maken van mijn Online ACT programma. Het programma laat je kennismaken met de verschillende ACT zuilen en telt daarnaast een scala aan oefeningen en educative filmpjes waar je mee aan de slag kunt gaan. Zo kan je op je eigen tempo de ACT-principes eigen maken en integreren in jouw dagelijks leven. Het programma is geen vervanging van individuele therapie. Mocht je tijdens of na het volgen van het programma bedenken dat je individuele therapie nodig hebt, dan ben je uiteraard van harte welkom. 


Vergoedingen
De kosten voor psychosociale therapie komen in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Klik hier voor het overzicht van de vergoedingen per verzekeraar. Vraag voor de zekerheid bij je verzekeraar na wat de actuele afspraken hierover zijn, zo voorkom je verrassingen achteraf. De facturen van de behandelingen dien je eerst zelf te voldoen waarna je de rekening bij jouw zorgverzekeraar kunt indienen. 


Ondernemers en bedrijven
Hebt je een eigen bedrijf, overleg dan met je boekhouder of accountant of de kosten van de behandelingen fiscaal afgetrokken kunnen worden onder beroeps- of bedrijfskosten. 

 

Geschillen
Jouw zorg is mijn zorg en ik streef er daarom naar de best mogelijke zorg af te leveren en geschillen allereerst te voorkomen en anders onderling op te lossen. Mocht het toch onverhoopt zo ver komen dat het geschil extern opgelost dient te worden dan kan je terecht bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Klik hier voor meer informatie over het melden van een geschil.

bottom of page