top of page
20210125_093303.jpg

Bedrijfstherapie​​

  • Fysiotherapie en psychosociale therapie in één

  • Geen verloren reistijd meer, therapeut op uw locatie

  • Preventieve fysieke en mentale zorg voor uw werknemers

  • Verhoog het werkgeluk op de werkvloer

  • Verminder ziekteverzuim en langdurige uitval

  • Meetbare resultaten

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Trotse samenwerkingspartners Clever Active

1578747374041.jpeg
LOG-Cefetra_Group_Logo_RGB.png
Unknown.jpg
20210125_093303_edited.jpg

De toegevoegde waarde

Een bedrijf is zo succesvol als de gezondheid van zijn werknemers. Zijn uw werknemers ook goud waard?

 

Sluit u aan bij Clever Active en ik zorg ervoor dat uw werknemers op zowel fysiek als mentaal gebied alle ondersteuning krijgen aangeboden die zij verdienen. Preventieve zorg vermindert het ziekteverzuim, doet het werkplezier stijgen en creëert daarnaast een gezonde bedrijfscultuur. We weten allemaal hoe belangrijk en kwetsbaar onze gezondheid is, laat Clever Active u deze zorg uit handen nemen met oprechte aandacht en een nuchtere aanpak.

 

Wijsheid komt met de jaren, wordt het niet eens tijd? ...

Interessante cijfers en artikelen

De opzet

Afhankelijk van het aantal werknemers is de therapeut een aantal dagen per maand aanwezig op kantoor en wordt een kantoorkamer omgetoverd tot waardige behandelkamer voor zowel fysiotherapeutische behandelingen als voor psychosociale consulten. Het streven is elke werknemer minstens eens per drie weken de mogelijkheid te bieden een afspraak in te plannen. De afspraken duren 30 minuten, als de nood hoog is kan een dubbele afspraak worden ingepland. De aanvraag en planning verloopt via de therapeut om zo de privacy van de werknemers zoveel mogelijk te waarborgen. 

 

Nekmassage

Tijdens de sessies 

De sessies zijn een moment om stil te staan bij zowel de lichamelijke gezondheid als bij de mentale gesteldheid van de werknemer. Wat gaat er al goed, wat kan er nog beter en waar kan er hulp of ondersteuning geboden worden? Simpel ogende vragen maar zo waardevol wanneer ze met enige regelmaat en zonder verder belang worden gesteld. Waar de een met stramme schouders of een pijnlijke rug kampt loopt de ander op zijn tandvlees van een hoge werkdruk of langdurige stress in het privé-leven. Beide verdienen aandacht maar een net iets andere aanpak en dat is precies wat Clever Active biedt, preventieve zorg middels fysiotherapie en psychosociale therapie.

 

Meetbare resultaten

Acceptatie en Commitment Therapie (ACT) is een derde generatie gedragstherapie die je helpt om op een flexibele manier om te gaan met de obstakels die je tegenkomt in het leven (Acceptance), zodat je kan blijven investeren in de dingen die écht belangrijk zijn voor jou (Commitment).

 

- FIT 60

- Enquete werkgeluk

Lachende collega

Investeringskosten

Het tarief is mede afhankelijk van de omvang van de opdracht, het aantal werknemers en de gewenste frequentie. 

Voor het maken van een schatting kunt u rekenen met het uurtarief van 95 Euro per uur.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

bottom of page